Snabb leverans Kvalitétsprodukter Säker e-handel

Om Woodcontrol

Woodcontrols personal har lång erfarenhet av rådgivning och försäljning av träbearbetande verktyg. Våra säljare har minst 20 år i branschen och kan lösa de flesta verktygsrelaterade produktionsproblemen. Vi arbetar också med fuktmätningsutrustning både handmätare och beröringsfria system för sågverk. 1 oktober 2020 gick vi samman med Toolbox Sweden AB i Åtvidaberg. 1 Juli 2021 fusionerades de båda bolagen och blev Toolbox Sweden AB. Vi är väldigt stolta över sliperiet och kommer driva det vidare under varumärket Woodcontrol Scandinavia.  

Vi slipar träbearbetande verktyg inklusive spiralfräsar och diamantverktyg. Den 7 juli 2018 skrev vi ett avtal om övertagande av inkråmet i GF Slipservice i Örslösa, maskinerna flyttades till Tibro första veckan i oktober. Detta innebär att vi nu slipar alla HSS-klingor själva.  Vi tar även emot metallbearbetande verktyg  tex. spiralfräsar för omslipning.

För att besöka eller skicka in saker till sliperiet är du välkommen att göra detta till adressen nedan. 


Toolbox Sweden / Woodcontrol 

Rydsgatan 4

54351 Tibro

Om du skickar in verktyg för slipning, glöm då inte att packa det väl samt att skriva vem det kommer ifrån.  

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår