Snabb leverans Kvalitétsprodukter Säker e-handel

Välj bland över 900 olika profiler

Vi har över 900 olika profilstål i vårt standardsortiment för bland annat fräsning av lister, fönster, dörrar, paneler och rundstavar. Profilstålen produceras i olika bredd – från 40 till 130 mm och tillverkas normalt i HSS 6%. För arbete i hårda träslag och för storskalig produktion kan vi även erbjuda stålen i hårdmetall.

TB90 Profilstål tillverkas i HSS 6% som standard. Vår produktion skiljer sig från våra konkurrenters, då vi producerar i trådgnistmaskiner. Genom vår egenutvecklade mjukvara kan vi producera ett stål som skär direkt efter tillverkning utan att det behöver slipas. Alla skärvinklar beräknas i processen för bästa möjliga kvalitet. Ett TB90 stål kommer alltid att vara exakt oavsett när du beställer eller gör en ombeställning!

High Speed Steel (HSS) profilstål, även kallat snabbstål, är en legering av krom, wolfram och vanadium. För fräsning av trä lämpar sig profilstål HSS utmärkt och är ett prisvärt alternativ. Toolbox har vi ett stort sortiment av olika stål för att du ska hitta just det du söker.Vi kan även tillverka specialritade profiler till TB90-systemet enligt dina önskemål. Vare sig du är proffshantverkare eller hobbysnickare, så hittar du det profilstål du behöver hos Toolbox.

Visa meny
Sortering
Antal/sida
Antal: 1 st
Prenumerera på nyhetsbrevet

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår